Gratis tagtjek

Det kan være svært for almindelige mennesker at vurdere hvornår deres tag trænger til at renses eller renoveres. Derfor tilbyder vi gratis tagtjek. Det foregår ved at "mester" selv kommer på besøg, og besigtiger taget.

Efter tagtjekket forelægger vi hvilke problemer der er, samt hvorledes de bør udbedres. Det kan være alt mellem småreparationer som en algebehandling, eller store indgreb som en udskiftning af hele taget. Det giver vi så et uforpligtende tilbud på.

Derfor kan et tagtjek gøre dig sikker på hvilken stand taget er i, samt konkret information om hvad der kan eller skal forbedres. Det hjælper også med at fange problemer, før de udvikler sig til at blive mere alvorlige.

Sagligt tagtjek i Østjylland

Vi anbefaler at taget bliver undersøgt relativt ofte. Det kan særligt betale sig med et tagtjek efter voldsomt vejr, som storm og heftigt nedbør. Har du særlige installationer på taget som skorsten eller ovenlys, kan det også betale sig at få det undersøgt, da skader ofte vil vise sig her.

Hos Thorlund Tagteknik udfører vi professionelle tagtjek i høj kvalitet i området omkring Aarhus, Silkeborg og Galten.

Kontakt os enten her på siden eller på telefon, og få udført et gratis tagtjek.

Thorlund Tagteknik ApS ▪ Præstbrovej 65 ▪ 8464 Galten ▪ Tlf 86 76 31 70 ▪ E-mail: info@thorlund-tagteknik.dk - Cookiepolitik

Top