Loftisolering – få tjekket isoleringen

De færreste huse i Danmark er i dag uden isolering. Siden 1961 har vi i Danmark haft et krav om isolering af nybyggede huse. Disse regler er blevet strammet bl.a. i forbindelse med energikrisen i 1977 og er senest reguleret i 2010. Det betyder, at hvis dit hus bare er 10 år gammelt, så er husets isolering faktisk ikke tidssvarende, og det er dermed en økonomisk rigtig god ide at efterisolere. Thorlund Tagteknik opererer i Aarhus, Silkeborg og Galten og er derfor inden for rækkevidde i Midt- og Østjylland.

 

Undgå kuldebroer

Vi indblæser isoleringen med moderne og effektivt specialudstyr. Det betyder, at isoleringen lægger sig i alle hulrum og danner en sammenhængende flade uden kuldebroer. Samtidig vil du nemt kunne komme til ledninger og rør under isoleringen - og blot "skubbe" isoleringen tilbage igen, uden at skade den. Vores professionelt udførte og byggetekniske løsning gør, at du i fremtiden undgår problemer med fugt og lignende. 

 

Få et bedre indeklima

Når man efterisolerer sit hus, beskytter man det mod kulde, varme, lyd og brand. Man opnår et bedre indeklima og en forbedring af boligens energimærke. Sidstnævnte kan føre til øget salgsværdi på sigt. Derudover kan isoleringen skabe fundamentet for en række varmebesparelser på den lange bane, mens udledningen af CO2 reduceres markant.

 

Spar penge på loftisolering

Et loft på 120 m² med en bestående isolering på 100 mm efterisoleres med 200 mm. Omkostningen vil ca. være 17-20.000,- kr. alt inkl. (udblæsning af isolering, vindbegrænsning, ny gangbro mv)
Den årlige besparelse på energiregningen vil være ca. 47,- kr. pr. m² loftrum. 
Dvs. ca. årlig besparelse på 5.640,- kr. Investeringen vil altså være tjent hjem på ca. 3 år. 
Efter 10 år vil den skattefrie gevinst være på 42.900,- kr.

 

Har du brug for mere information eller et uforpligtigende tilbud?

Hos Thorlund Tagteknik vil vi sætte en ære i at udføre dit næste isoleringsarbejde. Vi sidder klar med en kyndig vejledning og uvildig rådgivning, hvorfor du er i sikre hænder hos os. Skulle yderligere spørgsmål melde sig, kan du kontakte os på tlf. nr.: 86 76 31 70 eller sende en mail til: info@thorlund-tagteknik.dk. Vi kan også hjælpe dig med efterisolering.

Læs artikel om loftsisolering (PDF 2,6 mb)

NB: Beregningerne tager udgangspunkt i Energistyrelsens tal fra 11 april 2008!

Isolering Århus, Galten & Silkeborg

Thorlund Tagteknik ApS ▪ Præstbrovej 65 ▪ 8464 Galten ▪ Tlf 86 76 31 70 ▪ E-mail: info@thorlund-tagteknik.dk - Cookiepolitik

Top