Professionel afrensning og maling af tag

Thorlund Tagteknik tilbyder miljøgodkendt afrensning og maling af alle former for asbestholdige tage.

 

Gratis tagtjek

For at vurdere tagets tilstand foretager vi altid et grundigt tagtjek inden der afgives et tilbud på en renovering. Tagtjekket danner så grundlag for vores professionelle rådgivning, der fortæller dig om taget er stærkt nok til en renovering, eller hvilken anden løsning, der bedst betaler sig for netop dit tag. Tagtjek og efterfølgende tilbud er gratis og uforpligtende.

 

Billigere at renovere end at udskifte taget

Hvis du går med overvejelser om at udskifte dit gamle bølge- eller skiffertag, skal du tage prisen for at få fjernet de gamle tagplader med i dine overvejelser. Asbestholdige plader skal behandles efter særlige regler i asbestcirkulæret, hvilket kan være en bekostelig affære. Samtidig er de gamle tagplader oftest meget stærke og solide, hvorfor en renovering af dem er en fornuftig løsning til ca. 1/4 af prisen på et nyt tag.

 

Som et nyt tag med forstærket holdbarhed

Ved en afrensning og maling af taget stopper man nedbrydningen af tagpladerne ved først at foretage en grundig og effektiv
afrensning af taget. Herefter får taget en algebehandling, inden man slutteligt maler taget 3 gange (grunding og 2 gange maling) i den ønskede farve. Dvs. en afrensning og maling af taget hos Thorlund Tagteknik består af følgende 5 processer:

  • Miljøgodkendt afrensning af taget
  • Finskylning og algebehandling
  • Taget gåes efter, efterspænding, defekte plader udskiftes mv.
  • Grundmaling og opmaling af kanter, beskæring mv.
  • Maling 1. gang i den ønskede farve
  • Maling 2. gang i den ønskede farve


Ønsker du at lege lidt med de farver, som dit hus kan males i, så har vores leverandør et program, der gør det muligt. Klik på linket her for at "lege med farverne"

Vi kører i både Silkeborg, Århus og Galten.

 

Thorlund Tagteknik ApS ▪ Præstbrovej 65 ▪ 8464 Galten ▪ Tlf 86 76 31 70 ▪ E-mail: info@thorlund-tagteknik.dk - Cookiepolitik

Top