Få udført en efterisolering professionelt

Det kan være en vanskelig opgave at efterisolere som privatperson, specielt hvis man ikke har erfaring med det fra tidligere. Der er mange forbehold man skal tage, når arbejdet skal udføres og på mange kan det virke meget slidsomt.

 

Mange års erfaring i branchen

En efterisolering er ikke noget man bare lige gør. Det kræver erfaring og en viden om generel isolering. Vi har 15 års erfaring inden for området og står klar til at give dig den mest optimale efterisolering. Du finder derfor en fornuftig og erfaren samarbejdspartner i os. Vores 15 år i branchen gør at du roligt kan stole på vores ekspertise. Fra vores base i Galten klarer vi efterisolering for kunder i både Århus og Silkeborg og det omkringliggende område.

 

Hvordan foregår en efterisolering?

Vi indblæser granulat, som sikrer at selv de mindste huller isoleres. Det kan sammenlignes med en form for dyne, som vi lægger ind og sørger for, at isoleringens tæthed er intakt. Efterisolering er en god løsning til både nye som gamle huse. Når du vælger os, får du udført arbejdet til perfektion, da vi ikke går på kompromis med hverken kvaliteten af materialerne eller servicen.

 

Fordelene er mærkbare

Vi tilbyder en garanteret sikker efterisolering i Aarhus, Silkeborg og Galten og dækker derfor det meste af Midt- og Østjylland. Vi anvender de bedste materialer for at sikre det bedst tænkelig resultat. Der er mange fordele ved at få foretaget en professionel efterisolering. Du udleder mindre CO2 og så sparer du på sigt en hel del på din varmeregning. Det er naturligvis ikke et krav at du skal efterisolere, men når det kan være givtigt i forhold til husets indeklima og værdi, kan det være en væsentlig fordel at få gjort. Hvis du på anden side fravælger efterisoleringen eller ikke får udført det byggeteknisk korrekt, kan det på sigt give alarmerende problemer, hvor fugtskader kan opstå.

 

Ring for at få et uforpligtigende tilbud på efterisolering

Hos Thorlund Tagteknik vil vi med glæde hjælpe dig med dit næste isoleringsprojekt. Vi sidder klar til at vejlede, rådgive og udføre dit arbejde. Skulle du ligge inde med yderligere spørgsmål er du velkommen til at ringe til os på tlf. nr.: 86 76 31 70 eller sende en mail til info@thorlund-tagteknik.dk

 

Professionel efterisolering i Galten, Silkeborg og Århus

Thorlund Tagteknik ApS ▪ Præstbrovej 65 ▪ 8464 Galten ▪ Tlf 86 76 31 70 ▪ E-mail: info@thorlund-tagteknik.dk - Cookiepolitik

Top