Algebehandling i Silkeborg, Århus & Galten

Thorlund Tagteknik udfører algebehandling af alle slags tage, facader, gårds- og parkeringspladser mv.

Mos og alger sidder overalt på taget og imellem tagpladerne. En algebehandling desinficerer alle algerne på et tag, sådan at de ikke får rodfæste, og dermed falder af taget.

 

Der kan være flere grunde til at få foretaget en algebehandling af taget. Rent kosmetisk fremstår taget jo pænere i sin oprindelige farve end med et grønligt skær.

Alger og mos på facader er et fænomen vi ofte oplever. Det giver som regel facaden et lidt trist udseende og det sætter sit præg på det helhedsindtryk huset giver. Hvis ikke man får det kigget på, kan der opstå alvorlige følgevirkninger på facader med både mos og alger.

Med en rigtig god vedligeholdelse samt algebehandling af hele dit tag, mindsker du risikoen betydeligt for større pludselige økonomiske udgifter til at få ordnet skaderne på dit tag. Og så får du også et langt pænere og sundere tag. Derudover undgår du at skulle have nyt tag, hvis du sørger for at vedligeholde og algebehandle dit tag.

 

Algebehandling i Galten, Silkeborg & Århus

 

Algebehandling ved mosdannelser

Desuden indeholder kraftig mosbegroning meget vand og fugt til skade for taget. Mosdannelserne kan i nogle tilfælde betyde, at tagpladerne løftes op i samlingerne og dermed gør taget utæt, hvilket især er et problem for skiffereternit. Endvidere kan meget mos på taget være skyld i frostsprængninger, som langsomt ødelægger tagpladerne lag for lag.

Det er meget oplagt at få en algebehandling af dit tag, hvis du oplever at det er blevet meget grimt og fyldt med mos, men at det stadig er i god stand. Det er ikke anbefalelsesværdigt at få behandlet dit tag for alger, hvis tagpladerne er revnede, porøse eller opbulede. Desuden bør de heller ikke være alt for gamle.

 

Virkningstid

Alt efter, hvor slemt taget er angrebet, så går der normalt fra 6-10 mdr., inden man ser den fulde effekt af behandlingen.

 

Pris

En algebehandling koster typisk 1000-1500 kr inkl moms, alt efter størrelsen på taget (antal kvm). På fabriksfacader, større antal m² tagflader afgives individuelle tilbud på opgaven.

 

Naborabat

Gå flere sammen og få betydelig rabat på en algebehandling. Vi kører i både Galten, Silkeborg og Århus.

 

Thorlund Tagteknik ApS ▪ Præstbrovej 65 ▪ 8464 Galten ▪ Tlf 86 76 31 70 ▪ E-mail: info@thorlund-tagteknik.dk - Cookiepolitik

Top