Få udført din isolering professionelt

Hos Thorlund Tagteknik har vi 15 års erfaring inden for tag- og isoleringsarbejde. Du kan derfor trygt stole på, at vi ved, hvad vi taler om. Isoleringen kan som udgangspunkt udføres af dig selv, som privatperson, men uden byggeteknisk snilde kan det være en vanskelig opgave. Hvis arbejdet ikke udføres korrekt, kan det i sidste instans give fugtproblemer og medføre skimmelsvamp, som både økonomisk og indeklimamæssigt bliver en hæmsko. Vi opererer i hjertet af Midt- og Østjylland, nærmere betegnet Aarhus, Silkeborg og Galten.


Vi tilbyder hjælp til følgende isoleringsformer:

- Hulmursisolering
- Loftisolering
- Efterisolering

Hvis din bolig skal efterisoleres anvender vi granulat, som bliver indblæst i selv de mindste huller. Dette er en grundig løsning, der med fordel kan tilvælges uanset om boligen er af nyere eller ældre dato. Til den mere klassiske isolering anvender vi papiruld. Hos os er du naturligvis i kyndige hænder, da vi står på spring for at bidrage med vejledning og uvildig rådgivning, når dit næste isoleringsprojekt står for døren. Vi tager arbejdet seriøst og går ikke på kompromis med kvaliteten på nogen punkter.


En mangfoldighed af fordele ved isolering

Når du vælger at efterisolere eller isolere generelt, skaber du rammerne for både økonomiske besparelser og et helbredsmæssigt bedre udgangspunkt. En bolig der er isoleret grundigt og byggeteknisk korrekt, kan give varmebesparelser på sigt, mens miljøet ydermere skånes for udledning af CO2. Dertil er det værd at nævne, at indeklimaet og komforten optimeres, hvilket giver et bedre energimærke. Dette kan i sidste ende gøre boligens salgsværdi væsentligere højere.

 

Vil du vide mere eller indhente et uforpligtigende tilbud?

Vi sidder klar med løsningen til dit næste isoleringsprojekt, hvor vejledning og rådgivning naturligvis indgår som en del af pakken. Skulle yderligere spørgsmål melde sig, kan du kontakte os på tlf. nr.: 86 76 31 70 eller sende en mail til: info@thorlund-tagteknik.dk.

Thorlund Tagteknik ApS ▪ Præstbrovej 65 ▪ 8464 Galten ▪ Tlf 86 76 31 70 ▪ E-mail: info@thorlund-tagteknik.dk - Cookiepolitik

Top