Gratis tagtjek

Det kan være svært for almindelige mennesker at vurdere hvornår deres tag trænger til at renses eller renoveres. Derfor tilbyder vi gratis tagtjek. Det foregår ved at "mester" selv kommer på besøg, og besigtiger taget.

Thorlund Tagteknik ApS

Præstbrovej 65
8464 Galten

info@thorlund-tagteknik.dk
Tlf: 86 76 31 70
Mob: 29 92 71 19

Tagarbejde i Århus og Silkeborg

Hvis du har brug for at få udført tagarbejde i området omkring Aarhus, Silkeborg og Galten, er Thorlund Tagteknik den helt rigtige løsning. Med mange års erfaring og oparbejdet ekspertise i bagagen, kan du trygt stole på at vi ved, hvad vi taler om. Fra vores hjemsted i Galten tilbyder vi alle slags vedligeholdelsesarbejde af hustage herunder bl.a.:

- Algebehandling
- Loftisolering
- Hulmursisolering
- Efterisolering
- Afrensning og maling af tag

Vi tilbyder altid vores kunder den hjælp de måtte efterspørge. Vi vejleder, rådgiver og udfører med kvalitet for øje, for at sikre at du får den mest optimale løsning i forbindelse med tagarbejde. Hvad enten du er privatperson eller er en virksomhed, står vi på spring til at løse opgaven. Vi har et bredt udvalg af materialer, når dit tagprojekt skal udføres, hvorfor det kun er et spørgsmål om at imødekomme dine præferencer. I kraft af at der løbende kommer nye tagbeklædningsmaterialer til, er vi altid på vagt over for at skabe de bedst tænkelige fleksible rammer for dig som kunde.  

 

Få foretaget af gratis tagtjek

Hos os har du muligheden for at tilvælge et gratis tagtjek. På denne måde kan du få undersøgt om dit tag fejler noget – og det koster kun dig noget, hvis du siger ja til vores uforpligtigende tilbud.

 

Tag kontakt i dag og få professionel hjælp til tagarbejdet

Vi sætter en ære i at udføre vores arbejde med kvaliteten i højsædet. Dette gælder naturligvis også vores kundeservice og rådgivning. Vi opererer i Aarhus, Silkeborg og Galten og dækker derfor et stort område i Jylland. Du kan ringe til os på tlf. nr.: 86 76 31 70 eller sende en mail til: info@thorlund-tagteknik.dk, hvis du har flere spørgsmål til vores fagprofil og kompetencer. Du er også velkommen til at indhente et uforpligtigende tilbud på udførelse af tagarbejde.

Thorlund Tagteknik ApS ▪ Præstbrovej 65 ▪ 8464 Galten ▪ Tlf 86 76 31 70 ▪ E-mail: info@thorlund-tagteknik.dk - Cookiepolitik

Top